• Privefeest/ Verjaardag

Bar huren voor je verjaardag?

Is uw verjaardag bijna in zicht en wilt u dit op een leuke en gezellige manier vieren? SHAKE IT bedenkt creatieve bar concepten om uw verjaardag onvergetelijk te maken! Heeft u een klein of een groot feest in gedachten voor uw vrienden, familie en kennissen? De mogelijkheden om uw verjaardag te vieren zijn oneindig.
 

Wij ontzorgen u van A tot Z

Wilt u een tuinfeest organiseren? Of uw verjaardag thuis vieren of op een bijzondere externe locatie? Wij helpen u graag met de juiste invulling hierbij. Op uw verjaardag hoort u in het middelpunt te staan. Dan is het natuurlijk fijn om niet te hoeven zorgen voor uw gasten. Wij zorgen voor een warm welkom én voor een feest waar nog lang over na wordt gepraat!

Privefeest/ Verjaardag
Privefeest/ Verjaardag

Wat doen wij precies?

Wij zijn partner van tientallen evenementen bureaus en locaties in het gehele land, maar geregeld worden wij ook rechtstreeks benaderd door particulieren die een feest willen organiseren.

 

Maak het spraakmakend!

Om een verjaardag te organiseren waar over wordt nagepraat, is maar één ding nodig; lef. Stap uit je comfortzone, neem creatieve specialisten in de arm. Treed buiten de gebaande paden. Dan creëer je spraakmakende en memorabele events. Wij denken hierin graag met u mee! 

Personaliseer de feestlocatie

Deze bar concepten zijn allemaal te personaliseren naar jullie wens.

Evenementen materialen:

Wilt u compleet ontzorgd worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Privefeest/ Verjaardag

Offerte: Privefeest/ Verjaardag (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.