• Schoolfeest/ Examenfeest

Bar huren voor je schoolfeest?

Ga je een schoolfeest organiseren? Of het nou is om de sfeer te verbeteren, je klas hechter te maken, iets te vieren, of omdat jullie gewoon zin hebben in een feestje, een schoolfeest is altijd een goed idee. Mits het natuurlijk goed georganiseerd wordt. Wij kunnen jullie hierbij helpen.

 

Heb je een thema voor je schoolfeest?

Om je schoolfeest een creatieve twist te geven is een thema bar concept perfect! Een schoolfeest thema zorgt altijd oor een extra stukje beleving. Een paar avonden per jaar mogen alle leerlingen uit de schoolbanken en hup de feeststemming in, want het schoolfeest komt er weer aan! Voor alle leerlingen zijn dit de momenten waar ze de rest van het schooljaar naar uitkijken.

 

Schoolfeest/ Examenfeest
Schoolfeest/ Examenfeest

Wat doen wij precies?

Wij zijn partner van tientallen evenementen bureaus en locaties in het gehele land, maar geregeld worden wij ook rechtstreeks benaderd door scholen die een personeelsfeest willen organiseren.

 

Maak het spraakmakend!

Om een schoolfeest te organiseren waar over wordt nagepraat, is maar één ding nodig; lef. Stap uit je comfortzone, neem creatieve specialisten in de arm. Treed buiten de gebaande paden. Dan creëer je spraakmakende en memorabele feesten. Wij denken hierin graag met u mee!

Personaliseer de feestlocatie

Deze bar concepten zijn allemaal te personaliseren naar jullie wens.

Evenementen materialen:

Wilt u compleet ontzorgd worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Schoolfeest/ Examenfeest

Offerte: Schoolfeest/ Examenfeest (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.