• Huwelijksfeest

Huwelijksfeest

Bar voor je bruiloft huren?

Een bruiloft of een huwelijksfeest onderscheidt zich vooral van een 'gewoon' feest doordat het vaak grootschaliger is. Je nodigt meestal meer mensen uit, je draagt speciale kleding, je zorgt voor een extra mooie lokatie. Je kunt het organiseren van je bruiloft volledig uitbesteden. In dat geval is het belangrijk goede afspraken te maken met de organisator over wat je wel en niet wilt en wat je wilt besteden. Wij kunnen jullie hierbij helpen!
 

Thema en stijl van de bruiloft

Je hoeft je bruiloft nog niet helemaal uit te tekenen, maar in grove lijnen moet het wel duidelijk zijn wat jullie willen.  Ga je voor een grote bruiloft of juist intiem? In het buitenland of toch gewoon dichtbij huis? Als je wilt kun je je bruiloft ook een thema geven. Wij hebben hier de perfect bar concepten voor, die geheel gepersonaliseerd kunnen worden in jullie stijl.

Huwelijksfeest
Huwelijksfeest

Personaliseer de feestlocatie

Deze bar concepten zijn allemaal te personaliseren naar jullie wens.

Evenementen materialen:

Wilt u compleet ontzorgd worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Wat doen wij precies?

Wij zijn partner van tientallen evenementen bureaus en locaties in het gehele land, maar geregeld worden wij ook rechtstreeks benaderd door bedrijven die een personeelsfeest willen organiseren.
 

Maak het spraakmakend!

Om een personeelsfeest/ bedrijfsfeest te organiseren waar over wordt nagepraat, is maar één ding nodig; lef. Stap uit je comfortzone, neem creatieve specialisten in de arm en durf het personeelsevent te benaderen als een communicatie- of ‘intern marketing’moment. Treed buiten de gebaande paden. Dan creëer je spraakmakende en memorabele events. Wij denken hierin graag met u mee!
 

Wij maken uw feest compleet:
van statafel tot een dj set!

Wilt u compleet ontzorgd worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Huwelijksfeest

Offerte: Huwelijksfeest (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.