• Festivals/ Evenementen

Festival catering

De perfecte festivalbar
(met personeel) huren

Een festival, dat betekent veel gezelligheid, veel mensen aan de bar en op hoog tempo serveren. Met onze jarenlange festivalervaring weten we dat een mooie bar alleen niet genoeg is, hij moet ook efficiënt zijn ingericht zodat er veel mensen tegelijkertijd kunnen worden bediend.
 

Voor festivals hebben we dan ook een speciaal team van bar-professionals voor u klaarstaan. Niet alleen barkeepers, cocktailshakers, barista’s, bedienend personeel of hostessen, maar ook supervisors en runners. Zo zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk bezoekers vakkundig en snel worden geserveerd. Zodat ze graag bij uw bar blijven staan of terugkomen. In overleg met u stellen we het beste team voor uw festival samen.

Festivals/ Evenementen
Festivals/ Evenementen

Bar voor uw festival huren 

Wat heeft u nodig? Een lange bar, een eilandbar, een kleine bar of een bar die kan rondrijden? 

Met een grote bar heeft u ruimte voor veel uitgiftepunten. Ideaal voor een festival met een groot aantal bezoekers. Met de Loungebar Serie kunt u bouwen wat u nodig heeft. Van 2.7 meter tot 40 meter! Door meerdere blokken aan elkaar te bouwen, creëert u precies de bar die u wilt. Van een enkele bar tot een hele brede bar of zelfs een eiland

Heeft u een klein festival, een gedeelde ruimte of een aparte ruimte voor VIP-gasten? Neem dan onze Single Loungebar of Houten bar. Slechts 1.70 meter breed, maar met veel mogelijkheden om te laten zien dat u er bent. We denken sowieso graag met u mee over uw zichtbaarheid. Weten wat er mogelijk is? Neem contact met ons op! 

 

Een bar bij festivals, dit zijn de uitdagingen:

 

 • Artikel 35: Op festivals mogen alleen zwak alcoholische dranken worden geserveerd. Daarom gebruiken we in het geval van cocktails op festivals een minder sterke drank. Maar geen zorgen, deze aanpassing doet niets af aan de cocktailbeleving!
   
 • Weer: Bij bars die buiten staan, houden we vooraf rekening met regen. We nemen graag met u door welke voorbereidingen daarvoor nodig zijn.
   
 • Omgeving: Festivals worden soms op verrassende locaties georganiseerd. Daarom nemen we vooraf met u door hoe we de bar goed bij uw event kunnen afleveren, opleveren en weer ophalen.
   
 • Meerdere dagen: Onze bars zijn uiteraard ook te huur voor meerdaagse festivals. In overleg met u zorgen we ervoor dat er iedere dag voldoende apparatuur, personeel en ingrediënten aanwezig zijn.  
   
 • Thema: Extra aankleding nodig die past bij het festival? Van terrasverwarmer tot palmboom, van barkruk tot zitzak, van prikverlichting tot ballonboog, we hebben het voor u. 

 • Opvallen in de menigte: Met onze bars kunt op diverse manieren laten zien dat u er bent. Wilt u nog meer uitpakken? We denken graag met u mee

 • Heeft u iets te promoten? We vertellen graag wat we voor u kunnen doen!

Festivals/ Evenementen

Offerte: Festivals/ Evenementen (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

MEER WETEN?
Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden die onze festival/ evenementen bar huren u kunnen bieden? 
Neem direct contact met ons op 088-600 55 80

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.