• Gelegenheden

Smaakvolle barconcepten 

Welke smaak past bij uw evenement? Wij hebben barconcepten voor koffie, ijskoffie, smoothies, juices, cocktails (met of zonder alcohol), gin tonics, champagne, bier, fris en wijn. Kortom voor ierder evenement, personeelsfeest of beurs een passend aanbod, van 20 tot 5000 personen.
 

Dé beste producten!

Binnen onze verschillende barconcepten serveren wij naast de bar de beste premium merken, verse producten, biologisch fruit en verantwoorde koffie en thee. Elk barconcept is uit te breiden met persoonlijke branding. Ieder barconcept is maatwerk. #biologisch #fairtrade #debesteAmerken
 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op via het contactformulier >>

 

Gelegenheden
Gelegenheden

Wat doen wij precies?

Wij zijn partner van tientallen evenementen bureaus en locaties in het gehele land, maar geregeld worden wij ook rechtstreeks benaderd door bedrijven die een personeelsfeest willen organiseren.
 

Maak het spraakmakend!

Om een bedrijfsfeest, beurs of een privefeest te organiseren waar over wordt nagepraat, is maar één ding nodig; lef. Stap uit je comfortzone, neem creatieve specialisten in de arm en durf het personeelsevent te benaderen als een communicatie- of ‘intern marketing’moment. Treed buiten de gebaande paden. Dan creëer je spraakmakende en memorabele events.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op via het contactformulier >>

Gelegenheden op maat

Als u gebruik maakt van één van onze barconcepten, dan krijgt u de huur van de bar er gratis bij.​ We bieden barconcepten op maat. Grootte, smaak, aankleding, met of zonder personeel, zeg het maar. Er is heel veel mogelijk.


Uniek & groot assortiment bars

Onze bars zijn modulair, wat betekent dat ze verder uitgebreid kunnen worden. Van een enkel persoons bar tot een grote beurstand tot een grote festival eilandbar. We hebben zelfs mobiele bars die door de zaal heen kunnen bewegen. Van een bedrijfsborrel of privéfeest tot concerten en festivals, Shake It heeft altijd een passende bar.
 

Bekijk onze verschillende bars »

Gelegenheden

Offerte: Gelegenheden (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.