DJ Set huren - Pioneer

DJ set huren - Pioneer
DJ set huren - Pioneer XDJ-R1 all-in-one DJ systeem

Algemeen

Voeg twee CDJ-350 tabletop spelers, een DJM-350 DJ-mixer en draadloze aspecten van de XDJ-Aero samen en u krijgt de Pioneer XDJ-R1. Een 2-kanaals professionele alles-in-één draadloos DJ-systeem met Rekordbox USB-ondersteuning en MIDI. De R1 voegt daar bovendien Color-FX aan toe met onafhankelijke filters, noise-, crush- en pitch-effecten op elk kanaal. De twee decks beschikken ook over vier quantize Beat FX van de DJM-900nexus en auto loops, sync en drie hot cues van de CDJ-2000nexus, plus een splinternieuwe sampler. Dit alles in een stijlvol ontwerp met een metalen paneel.

Pioneer XDJ-R1: aansluitingen en Remotebox App

De Pioneer XDJ-R1 heeft zelfs XLR-master en RCA-booth uitgangen, microfoon- AUX- en phono-ingangen om extra draaitafels en CDJ's toe te voegen aan uw mix. Dit is voor het eerst dat al deze technologie beschikbaar is in één stuk hardware in deze prijsklasse. Daarnaast is ook de draadloze technologie nog verder uitgebreid met de nieuwe Pioneer Remotebox App voor iPad, iPhone en iPod Touch, speciaal ontworpen om u nog meer controle te geven over uw mix. Voor het eerst kunt u uw decks op afstand bedienen via een aanraakgevoelige draadloze-interface van buiten uw DJ-booth.

Maximale controle over uw performance

In plaats van afhankelijk te zijn van computers, gebeurt het afspelen, mixen en de effectverwerking via de ingebouwde 44.1kHz/24-bit geluidskaart van de XDJ-R1. Dus door uw smartphones en tablets puur te gebruiken als afstandsbediening, krijgt u alle voordelen van het browsen op een groot scherm en zonder de vervelende glitches. De R1 is perfect voor de DJ die op zoek is naar een compleet en veelzijdig pakket, voor thuis, onderweg en in de studio. Het brengt het mobiele DJ'en naar een volgend niveau, terwijl het tegelijkertijd effectcombinaties en Touch screen-bediening toevoegt

Leverd in een bijhorende flight-case (koffer)

Prijs: € 145,00 excl. BTW

DJ Set huren - Pioneer

Offerte: DJ Set huren - Pioneer (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.