• koffiemachine huren 2 groeps

Koffiemachine huren - 2 groeps

Halfautomaat koffiemachine huren

Een half automaat koffiemachine, ook wel een pistolmachine genoemd, wordt bediend door een barista. Voor het bedienen van deze koffiemachine is dus enige ervaring een vereiste. De espressomachine leveren wij compleet op, tevens wordt er bij iedere espressomachine 2 koffiemolens geleverd voor de espresso/ lungo -maling. Uiteraard worden alle 'barista-tools'  melkkannetjes, tamper, uitkloplade/ bak hier aan toegevoegd.
 

Wat hebben wij van jou nodig?

Wat hebben wij van u nodig?
Elektrische aansluiting van 220 v. / 3,5 kw
Wij beschikken zelf over de water aan/af-voer 

Afmeting van de koffiemachine:
700 mm x 520 mm x 500 xx (B/ D/ H)

koffiemachine huren 2 groeps

Onze La Nuova Era 2 groeps - Koffiemachines


Koffiemachine voor beurzen, festivals en evenementen

Om bezoekers van publieks evenementen, beurzen en congressen te voorzien van goede koffies verhuren wij halfautomaten voor de totaal beleving. Deze espressomachine verhuren wij inclusief 2 koffiemolens (Lungo/ Epsresso - maling) en incusief alle 'barista-tools' zoals de melkkannetjes, tamper, uitkloplade, etc. Wij hebben enkel een stroompunt nodig op locatie (220 v./ 3,5 kw.) voorzieningen zoals de water aan/ af-voer verzorgen wij zelf. om dez wijze kunnen wij op iedere denkbare locatie de lekkerste koffies bereiden.

De koffiemachines worden geleverd in een verrijdbare flightcase. Optioneel kan je er een koffiebar bij bestellen, bekijken hier de opties:

Koffiebars als toevoeging voor de espressomachine >>
Koffie catering >> (laat je ontzorgen met een barista/ all-in pakket)

Offerte: koffiemachine huren 2 groeps (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.