• Koffie printer huren (nieuw!)

Koffie printer huren (nieuw!)

KOFFIE PRINTER HUREN?

Met onze koffie printer is het mogelijk op alle denkbare afbeeldingen te printen op het schuim van uw drankje! denk bijvoorbeeld aan cocktails, smoothies of een lekkere cappuccino voorzien van uw bedrijfslogo of een creative tekst. Wij leveren de koffie printer inclusief een tablet. Hierop kun je zelf je eigen tekst typen, een logo, of een foto (die u zojuist heeft genomen) uploaden: en direct printen!
 

Hoe werkt de printer?

De koffie printer is een combinatie van 3D-technologie en een inkjetprinter. In plaats van inkt wordt koffie-extract gebruikt en de print op het schuim kan zelf bepaald worden. Van selfies en andere foto’s tot bedrijfslogo’s.

 

Voor beurzen, congressen en andere evenementen!

De koffie printer is overigens niet alleen voor koffie geschikt! ‘Alles met schuim’ Denk onder meer aan cocktails, smoothies of een lekkere cappuccino. Wij denken graag met u mee, welke dranken er het best bij uw gelegenheid past! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

 

Koffie printer huren (nieuw!)
Koffie printer huren (nieuw!)

Extract van koffie in plaats van inkt

De koffie printer is een soort inkjet-printer met 3d-mechanismen. In plaats van inkt wordt koffie-extract gebruikt. ‘Het beïnvloedt in het geval van koffie niet de smaak van de drank. Bij cocktails en chocolademelk wel, maar zeker in het geval van cocktails kan het dienen als smaakversterker.’
 

Foto’s via wi-fi

De koffie printer zorgt voor diverse soorten latte-art en is uitgerust met WI-FI. ‘iedereen kan dus vrij eenvoudig hun eigen foto’s, logo’s of wat dan ook versturen naar de machine.

 

Koffie printer huren in het Buitenland?

Zo leveren wij onze diensten ook in Londen, Parijs, Kopenhagen, Antwerpen, Düsseldorf, Shanghai of zelfs in Dubai! Wilt u dus compleet ontzorgd worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Offerte: Koffie printer huren (nieuw!) (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.