Koffie printer huren

Koffie printer huren

Met onze koffie printer is het mogelijk op alle denkbare afbeeldingen te printen op het schuim van uw drankje! denk bijvoorbeeld aan cocktails, smoothies of een lekkere cappuccino voorzien van uw bedrijfslogo of een creative tekst. Wij leveren de koffie printer inclusief een tablet. Hierop kun je zelf je eigen tekst typen, een logo, of een foto (die u zojuist heeft genomen) uploaden: en direct printen!
 

Hoe werkt de printer?

De koffie printer is een combinatie van 3D-technologie en een inkjetprinter. In plaats van inkt wordt koffie-extract gebruikt en de print op het schuim kan zelf bepaald worden. Van selfies en andere foto’s tot bedrijfslogo’s.
 

Voor beurzen, congressen en andere evenementen

De koffie printer is overigens niet alleen voor koffie geschikt! ‘Alles met schuim’ Denk onder meer aan cocktails, smoothies of een lekkere cappuccino!

 

Koffie printer huren
Koffie printer huren

Uw logo, een leuke tekst, het is allemaal mogelijk!

De printer maakt zelf geen koffie. We adviseren daarom om ook altijd een barista in te huren met koffiemachine bij de printer in te huren. En wil je het helemaal leuk doen, plaats dan een mobiele koffiebar. Op deze manier heb je nergens meer omkijken naar.

Dus wil je jouw koffie ook een gezicht geven? Vraag dan een offerte aan, we zitten voor je klaar. 

Offerte: Koffie printer huren (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.