Duurzame/ Fairtrade cateraar

Duurzame catering concepten

Omdat we duurzaam, gezond en vers zo belangrijk vinden in onze catering concepten hebben we ons eigen duurzame huislabel ontwikkeld:
'DO IT GOOD - OR YOU CAN SHAKE IT'.

We werken met leveranciers die we zelf selecteren op hun duurzame en gezonde manier van werken. Met de duurzame producten die zij ons leveren bereiden we de meest lekkere en gezonde producten.

Verse groenten en fruit, heerlijke sappen, speciale koffie blends, premium dranken. SHAKE IT daagt iedereen uit om tijdens uw; evenement,  beurs, congres of prive gelegengheid bewust te kiezen. Betere keuzes maken voelt niet alleen goed, het verbetert zelfs de bedrijfsprestaties.

 

Duurzame/ Fairtrade cateraar
Duurzame/ Fairtrade cateraar

Hoe dan?

Bye Bye plastic!

Op 28 mei jl. presenteerde de Europese Commissie al eerder uitgelekte plannen om het gebruik van kunstof producten te beperken, gelukkig zijn er veel heel andere optie als het gaat om duurzaamheid van rietjes, roerstaafjes, koffie of cocktailbekers op evenementen. Cocktails worden gedronken uit een rietjes, daarom hebben wij samen met diverse partijen gekeken naar dé beste oplossing hierin, en die hebben wij gevonden & uiteraard 100% Biologisch verantwoord!

De disposables die wij nu gebruiken worden geproduceerd onder goede omstandigheden. Vernieuwende plantaardige grondstoffen zoals maiszetmeel, suikerriet of zelfs bamboe. 

 

Duurzame koffie, zuivere koffie

Duurzaam betekent bij SHAKE IT meer dan enkel een duurzame koffieboon. Duurzame energie en goede werkomstandigheden. Wij ontwikkelde ons eigen koffie blend waar wij trost op zijn! 

Fairtrade

Fairtrade gecertificeerde koffieboeren ontvangen tenminste de Fairtrade minimumprijs voor hun koffie. De minimumprijs heeft als doel om de productiekosten van de boeren te dekken en werkt als een vangnet wanneer de marktprijs voor koffiebonen onder een leefbaar niveau komt. Daarnaast ontvangen de koffieboeren ook de Fairtrade premie en moeten daarvan minstens 25 procent investeren in kwaliteit, productiviteit en infrastructuur. Koffieboeren gebruiken de premie ook voor projecten in hun gemeenschap, zoals investeringen in gezondheidszorg, onderwijs en watervoorzieningen.
 

100% Biologische & vers!

Bij biologische producten gaat het juist om de manier waarop deze zijn verbouwd. Het uitgangspunt voor de biologische teelt is een landbouwmethode gebaseerd op het gebruik van organische compost, dierlijke mest en natuurlijke bestrijdingsmiddelen. Hierbij zijn strenge regels gesteld aan de omgang met het milieu, de natuur en dierenwelzijn.

 

We ♥ to go green!

Team SHAKE IT!

Duurzame/ Fairtrade cateraar

Offerte: Duurzame/ Fairtrade cateraar (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.