Biertap huren

Biertap huren in Amstelveen?

Ervaar het gemak van online een bietap huren en maak uw feest of evenement compleet met een professionele tapinstalatie. Ons standaard bier is Heineken, uiteraard kunnen wij iedere gewenste bier soort leveren! 

De bierfusten zijn leverbaar vanaf 20 liter, 30 liter & 50 liter (190-210 bier!) Heeft u hierin advies nodig? 

Vraag naar de mogelijkheden »

 

 

Biertap/ Buffet huren
Biertap/ Buffet huren

De complete bier, fris en wijnbar


Back to basic. Met bier, fris en wijn zit u vanaf borreltijd altijd goed. Dat betekent bier, cola (light), sinas, 7up, plat en bruisend water, jus d’orange, crandberrysap en mooie Franse wijnen. Wij leveren dé​ complete bier, fris en wijnbar.

Bij onze bars hebben wij desgewenst een team van barkeepers en hostessen paraat staan, dat kan helpen met het bedienen en serveren van de drankjes. Voor elke bar hebben we uiteraard passend glaswerk beschikbaar.
 

Vraag naar de mogelijkheden »

Offerte: Biertap/ Buffet huren (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.