Minibar huren op iedere locatie

De Minibar, flexibel en aanwezig

Deze kleine bar, van 70 centimeter breed, is ideaal voor kleine ruimtes óf om mee door een zaal te rijden. Hoe leuk is dat, dat de bezoekers niet naar u hoeven te komen, maar u zelf naar de bezoekers komt! De Minibar is namelijk mobiel. En dat maakt u super zichtbaar. De houten bar is white wash en afgewerkt met metaal. Te huur met of zonder personeel.

 

Meer weten over het inhuren van personeel? We vertellen er graag meer over.

Minibar
Minibar

Bedrijfsbranding op de Minibar

Laat zien dat u er bent! Pas de LED-verlichting van de Minibar aan in de kleuren van uw huisstijl. Plaats uw logo in het frame of op het krijtbord boven en aan de bar. Breid de aankleding uit met een banner of menukaart. Of vertel ons wat u nog meer in gedachte heeft.

 

Maak vooral gebruik van ons team van ontwerpers, dat kan helpen met het vormgeven van allerlei uitingen. Wilt u dat we met u meedenken over uw zichtbaarheid tijdens uw event? Neem contact met ons op!

 

Minibar, voor alle barconcepten

Met deze bar kunt u echt alles serveren. Zoals onze heerlijke en verantwoorde koffie en thee. Of ook lekker: ijskoffie. Vitamineboost geven aan uw bezoekers? Onze juices en smoothies worden gemaakt met verse en biologische producten. Net zoals de cocktails, die we zowel met als zonder alcohol kunnen maken. Maar de Minibar leent zich ook voor champagne of bier, wijn en fris. We zeiden het al, deze bar is echt heel flexibel…
 

Wilt u uw mini bar combineren met een uniek bar concept? De onderstaande bar concepten zijn all-in concepten waarbij u compleet wordt ontzorgd!

Minibar

Offerte: Minibar (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.