• Smoothie catering

Smoothie catering

Dé gezonde traktatie

Op elk evenement is frisdrank verkrijgbaar, bent u op zoek naar een originele, vrolijke verschijning op uw evenement of beurs? Dan bent u bij SHAKE IT aan het juiste adres, schenk een verfrissende smoothie! Het inhuren van een smoothiebar is dus een gegarandeerd succes. We werken uitsluitend met de beste en meest verse ingrediënten. U kiest de smoothiebar, wij serveren de smoothies. Een robuuste houten bar, een strakke bar of onze Bamboebar, welke bar past bij uw event? Wij hebben voor ieder budget een passende smoothiebar op locatie.
 

Deze dienst is inclusief

Onze smoothie catering is inclusief: (all-in)

  • Smoothiebar - naar keuze!
  • Professionele smoothiemaker
  • Smoothie menu
  • Alle benodigdheden: BIO disposables, BIO rietjes, BIO servertjes
  • Biologisch fruit/ sappen
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip


Bekijk hier alvast uw favoriete smoothiebar en maak uw keuze >>

Smoothie catering

Type smoothiebar: Bamboe 

 
 
Smoothie catering

Onze smoothie impressie - vers, biologisch & exotisch fruit!

100% Vers, Biologisch en Exotisch

Als iets kleur geeft aan uw evenement of beurs, dan is het wel groente en fruit. We serveren onze verse smoothies natuurlijk met de lekkerste groente en fruit soorten. We vinden het leuk om bijzondere drankjes te maken door te combineren en mensen écht te laten genieten van onze heerlijke creaties. Maar daarnaast moeten de drankjes ook gezond zijn. Na jaren experimenteren hebben we inmiddels het perfecte smoothie menu samengesteld. Uiteraard kunt u een smoothiebar los huren, of u kunt gebruik maken van onze all-in smoothie catering waarbij u compleet wordt ontzorgd. 

Ontdek welke smoothiebar bij uw event past »
 

Gepersonaliseerde smoothies

We hebben een smoothie selectie gemaakt , onze favoriete top vijf smoothies. Dit is een selectie van unieke creaties die zorgen voor de ultieme smaakbeleving! Uiteraard is het mogelijk uw favoriete smaken door te geven zodat wij een unieke ”signature” smoothie voor uw evenement creëren, gebaseerd op de naam of kleur(en) van uw thema feest, de aard van het evenement of een specifieke nationaliteit. Deze smoothie kan als welkomst smoothie op uw feest/ evenement worden geserveerd!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Zichtbaar met de smoothiebar

U wilt natuurlijk goed zichtbaar zijn op het event. Daarom zijn onze bars op allerlei manieren aan te kleden met uw logo en bedrijfskleuren. Op de grote bars kunnen (grote) stickers. Bij de loungebar zijn de kleuren van de LED-verlichting aan te passen. En de kleine bars hebben krijtborden en frames om een boodschap op en in te plaatsen. Uw logo kan op de menukaart op de bar. En vergeet het logo op de smoothiebeker niet!

We hebben een team van ontwerpers klaar zitten, dat u kan helpen bij het vormgeven van allerlei uitingen. Wilt u dat we meedenken over zichtbaarheid tijdens uw event? Neem contact met ons op of stuur een bericht.

Ontdek welke smoothiebar bij uw event past >>

 

Type gelegenheden

Onze koffie concepten worden het vaakst ingehuurd op:

Evenementen materialen:

Wilt u compleet ontzorgd worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Smoothie catering

Onze smoothie makers/ mogen wij uw gastheer zijn?

Offerte: Smoothie catering (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze menukaartFAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.