Koffiebar huren

Mobiele koffiebar

Wilt u graag een mobiele koffiebar huren voor uw personeelsfeest, beurs of congres? Shake It biedt meer dan 80 verschillende koffiebars in diverse soorten en maten. Onze mobiele koffiebar kunt u huren in de breedte categorie vanaf 70 cm tot wel 40 meter breed. Heeft u weinig ruimte voor een koffiebar op locatie? Kies dan voor één van de meer compacte en reguliere koffiebars. Naast dit type koffiebar op locatie bieden wij ook een mobiele koffiebar aan waarmee u door de ruimte kunt bewegen. Heeft u juist veel ruimte? Dan kan het juist interessant zijn om uit te bouwen met onze modulaire bars, deze zijn ideaal voor een beursstand.

 

Waarom onze mobiele koffiebar huren?

Het huren van een koffiebar op locatie van Shake It biedt meerdere voordelen, namelijk:

 • Ingebouwde FloYet inbegrepen (watertank)
 • Alleen een 220 volt stroompunt benodigd
 • Koffiebars in diverse stijlen en formaten
 • Volledige personalisatie mogelijk (o.a. door eigen logo)
 • Inzetbaar op iedere gewenste locatie
 • Beschikt over dé beste espressomachines


Meer info? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

 

Losse koffiebars

 Gepersonaliseerde mini koffiebar voor Sony @ T-Mobile

Losse koffiebars

 Gepersonaliseerde koffiebar voor ServiceNow @ Amsterdam

 

 

Mobiele koffiebar + totaalbeleving

Naast enkel het huren van een mobiele koffiebar biedt Shake It verschillende extra opties. Zo kunt u een koffiebar op locatie verwachten met daarbij alles erop en eraan. Het is dan ook onze missie om voor onze opdrachtgevers een totaalbeleving te creëren. Daarom bieden wij naar een normale koffiebar op locatie ook verschillende all-in koffiebar/ koffiecatering concepten aan. U kunt onze koffiebar op locatie combineren met verschillende en diverse faciliteiten:

 • Shake It biedt u de mogelijkheid verschillende soorten personeel in te huren. Kies bijvoorbeeld voor een gecertificeerde barista op locatie!
 • Benodigdheden voor de mobiele koffiebar + barista tools
 • Espressomachines en koffieapparaten
 • De mogelijkheid tot Latte Art
 •  Customize uw mobiele koffiebar naar uw eigen huisstijl of thema


Wilt u compleet ontzorgd worden op uw eigen beurs of evenement? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Wereldwijd en internationaal

Nederlandse kwaliteit in het buitenland? Voor onze internationale opdrachtgevers leveren wij onze diensten ook in Londen, Parijs, Kopenhagen, Antwerpen, Düsseldorf, Shanghai en Dubai! Wilt u compleet ontzorgd worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Mobiele koffiebar huren in het buitenland?

Bent u op zoek naar echte Nederlandse kwaliteit in het buitenland? Voor verschillende internationale opdrachtgevers leveren wij onze diensten ook in o.a. Londen, Parijs, Kopenhagen, Antwerpen, Düsseldorf, Shanghai en Dubai. Wij kunnen er dus voor zorgen dat u ook in het buitenland, bijvoorbeeld voor één van uw buitenlandse vestigingen, compleet kan worden ontzorgd met een mobiele koffiebar. Neem bij vragen of onduidelijkheden eenvoudig contact met ons op via het contactformulier!
 

Shake It kan snel schakelen, ook in het buitenland. Doordat wij alles leveren uit eigen beheer is het voor ons mogelijk om snel en met grote precisie aan uw vraag te voldoen. Of u nu opzoek bent naar een mobiele koffiebar, een koffiebar op locatie of een totaal-concept, alles is mogelijk! Wij helpen u graag met uw feest of evenement en nemen u graag al het werk uit handen. Kies dus zelf uw bar, locatie, huisstijl en concept! Ontdek gauw welke koffiebar bij uw event past!


Bent u enthousiast geworden en wilt u een koffiebar huren? Of wilt u nog even verder kijken? Bekijk in dat geval een aantal foto’s ter impressie en neem contact met ons op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte!

 

 

Losse koffiebars

 Gepersonaliseerde koffiebar i.c.m. beurstand voor BGL @ RAI beurshallen

 

Offerte: Losse koffiebars (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze menukaartOntmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.