IJskoffiebar huren

De ijskoffiebar, dat is andere koffie!

Verras uw bezoekers met ijskoffie! Dat is weer eens wat anders dan warme koffie of thee. En het ziet er bovendien feestelijk uit. Onze getrainde barista’s maken de mooiste ijskoffies voor u klaar in de volgende smaken:

  • Classic
  • Caramel
  • Chocola
  • Hazelnoot


Heeft u uw smaak gekozen? Dan maakt de barista de ijskoffie verder klaar met crushed ice, vanille ijs, een verse dubbele espresso, slagroom en desgewenst een smakelijke topping.


We gebruiken voor al onze koffies onze eigen blend. Want we hechten aan kwaliteit en goede smaak en vinden het belangrijk dat onze koffie verantwoord is. Daarom hebben we uit verschillende type koffiebonen een eigen blend samengesteld. Een smaak waar we trots op zijn en die we met liefde voor u schenken.

  

IJskoffie
IJskoffie

De ijskoffiebar, klein, groot, zichtbaar

Goed idee om een ijskoffiebar te huren voor uw event! We hebben ruim 80 bars klaarstaan, in diverse soorten en maten. Deze leveren we af op uw locatie, inclusief apparatuur, ingrediënten en personeel. 


Heeft u een klein event of een kleine beursstand? Kies dan onze Minibar van slechts 70 centimeter breed. Heeft u iets meer ruimte? Dan passen de Houten bar en de Single Loungebar van 1.70 meter breed. 


Heeft u een groot evenement waarbij u veel mensen aan de bar krijgt? Dan kunt u de bar uitbouwen in de maat die u wenst met onze Loungebar Serie. Dat kan tot wel 40 meter! Deze Loungebars zijn er in de kleuren hoogglans wit en hoogglans zwart. Verwacht u dat uw bezoekers wel even blijven hangen? Kleed uw bar of stand dan verder aan met tafels, stoelen, krukken, zitzakken en andere materialen

Zichtbaar zijn met de ijskoffiebar

Onze bars zijn uitgebreid aan te kleden met uw logo en bedrijfskleuren, zodat u goed zichtbaar bent. De kleine bars hebben krijtborden en frames om een boodschap op en in te plaatsen. Uw logo kan ook worden geplaatst op de menukaart op de bar en op flyers om uit te delen. Op de grote bars kunnen (grote) stickers. En bij de loungebar zijn de kleuren van de LED-verlichting aan te passen in die van uw huisstijl. 


Wilt u nog zichtbaarder zijn? We hebben een team van ontwerpers dat kan helpen bij het vormgeven van allerlei uitingen. We denken graag met u mee over uw zichtbaarheid tijdens uw evenement, beurs of feest. Neem contact met ons op! Bel 088 - 600 55 80 of stuur een bericht.

 

IJskoffie

Offerte: IJskoffie (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze menukaartOntmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.