• Cocktailbars maatwerk

Cocktail bar design

Cocktailbar huren in uw eigen style!

SHAKE IT is de nummer één van Nederland op het gebied van cocktailbar verhuur. Zo denken wij graag met u mee als het gaat om het creëren van het perfecte feestje bij onze cocktailbar huren, bedrijfsborrel, congres, beurs of bruiloft. Omdat uw wensen mogelijk afwijken van ons vaste aanbod bieden wij u de mogelijkheid in samenspraak met ons uw eigen cocktailbar te ontwerpen. Als eerst kunt u natuurlijk kiezen uit onze verschillende typen cocktailbars huren.

Ontdek welke cocktailbar bij uw event past »
 

Alles uit eigen beheer - cocktailbar huren

Wij hanteren bij onze cocktailbar huren de beste prijs/ kwaliteit verhouding omdat wij alles leveren uit eigen beheer. Daarbij investeren wij van SHAKE IT voortdurend in nieuwe producten waarmee wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Kortom, wij bieden u een totale cocktailbar beleving door u mee te laten denken over uw eigen cocktailbar design. Zo kiest u dus zelf welke cocktailbar het best aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Cocktailbars maatwerk

Concept versie

Cocktailbars maatwerk

Uitvoering

Gepersonaliseerde cocktailbar huren?

SHAKE IT biedt naast het uitkiezen van uw eigen mobiele cocktailbar verschillende extra opties. Zo is het mogelijk om de cocktailbar helemaal naar de huisstijl en het thema van uw bedrijf of organisatie aan te passen. Wij bieden geheel kosteloos een cocktailbar design (concept versie) naar uw wensen aan. De volgende mogelijkheden kunnen wij u bieden:

 • Door het gebruik van stickers is het mogelijk uw mobiele cocktailbar te beplakken met uw bedrijfslogo. Dit draagt bij aan een perfecte totale beleving waarnaar wij streven.
   
 • Daarnaast biedt SHAKE IT verschillende extra opties zoals een cocktail menu aangepast aan uw eigen huisstijl. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de cocktail namen aan te passen naar uw voorkeur.
   
 • Door middel van onder andere servetjes, LED verlichting etc.. kunnen wij de kleuren van uw huisstijl terug laten komen in de mobiele cocktailbar maatwerk concept.
   
 • Ook bieden wij extra opties voor de aankleding van de gehele ruimte. (deco)
   
 • Kleding van het cocktailbar personeel valt in overleg aan te passen naar uw wensen. Zo kunnen onze cocktailshakers, cocktail bartenders, flairtenders en ander barpersoneel geheel gekleed gaan in het thema van uw event!
 

Be unique, be different

Bij SHAKE IT is het mogelijk om uw eigen cocktailbar te maken en volledig naar eigen wens in te vullen. Zo vinden wij het ontzettend belangrijk sfeer en enthousiasme uit te stralen. Ons creatieve team van stylisten staat dan ook altijd voor u klaar om verschillende type mobiele cocktailbar concepten en catering te stylen. Daarnaast vinden wij service en klantvriendelijkheid erg belangrijk. Bij SHAKE IT is gewoon “goed” niet goed genoeg en wij streven dan ook altijd naar perfectie. Wij streven ernaar om uw cocktail catering en cocktailbar op locatie zo exclusief mogelijk te maken. Wij staan dan ook altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties! Mocht u niet zeker zijn of iets mogelijk is of wilt u ergens anders over overleggen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier!
 

Type gelegenheden

Onze cocktailbar concepten worden het vaakst ingehuurd op:

Evenementen materialen:

Wilt u compleet ontzorgd worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

 
Cocktailbars maatwerk

Outdoor (island model) cocktailbar - @ Festival cocktails @ BOLS

Offerte: Cocktailbars maatwerk (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze menukaartOntmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.