• Champagne

Champagnebar huren op locatie

Champagnebar huren

Op zoek naar een stijlvolle en feestelijke champagnebar huren op locatie? Onze mobiele Champagnebar is te huren voor elke bijzondere gelegenheid in Nederland. Wij werken nauw samen met dé beste Champagne merken zoals Moet & Chandon, Veuve, Dom Perignon etc.

 In onze stijlvolle Champagnebars schenken wij de best geselecteerde Champagnes en andere bubbels. Welke Champagne is uw favoriet?
 

Deze dienst is inclusief:

  • Champagnebar op locatie - maak uw keuze!
  • Alle bars worden KOSTELOOS voorzien van branding!
     
  • Professionele bartender/ hostess
  • Premium Champagnes of Bubbels (wat is uw voorkeur?)
  • Chique Champagne flûtes
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip!


Bekijk hier onze assortiment Champagne bars >>

Champagne

Wij (Lisa) zorgen voor de bubbels en de looks!

Champagne

Gepersonaliseerde ''Jenn's Bar'' vraag naar de maatwerk opties!

Champagnebar huren op je feest!

Een bruiloft, feestje of evenement is pas echt compleet als er een Champagnebar aanwezig is. Bij SHAKE IT kunt u zo’n schitterende bar huren! Wij zorgen ervoor dat er een schitterende champagnebar op uw locatie staat met professioneel barpersoneel of een leuke hostess die tevens uw gasten kan ontvangen. Wij hebben met onze Champagnebars op al meer dan 1000 locaties gestaan en komen ook graag van uw feest een daverend succes maken. Vraag naar de mogelijkheden om de Champagne bar te branden zoals op de foto.
 

Champagnebar op locatie

Bent u enthousiast geworden en wilt u een champagnebar huren? Vertel ons uw wensen en wij denken met u mee om er een spetterend feest van te maken. Twijfel dan niet om contact op te nemen, wij staan u zeer graag te woord!

FAQ/ OFFERTE AANVRAGEN: CHAMPAGNE

Heeft u vragen? Lees hier de meest gestelde vragen!

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.