• Bier, fris en Wijn

Bier, fris en wijnbar huren op locatie

De complete bier, fris en wijnbar

Back to basic. Met bier, fris en wijn zit u vanaf borreltijd altijd goed. Dat betekent bier, cola (light), sinas, 7up, plat en bruisend water, jus d’orange, crandberrysap en mooie Franse wijnen. Wij leveren dé​ complete bier, fris en wijn bar.

Bij onze bars hebben wij een professioneel team van barkeepers en hostessen paraat staan, dat kan helpen met het bedienen en serveren van de drankjes. 
 

Deze dienst is inclusief

Onze bier, fris & wijn catering is inclusief: (all-in)

  • Bar - naar keuze!
  • Professionele bartender
  • Bier, fris & wijn assortiment
  • Alle benodigdheden!
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip


Bekijk hier alvast uw favoriete bier, fris & wijn bar en maak uw keuze >>

 
Bier, fris en Wijn
Bier, fris en Wijn

Echte Franse wijnen

Bij deze complete bier, fris en wijn bar schenken wij heerlijke Franse wijnen. Een witte, fruitige Sauvignon blanc en een Chardonnay met een zuurtje en een frisse afdronk. Onze rode wijnen zijn bijvoorbeeld een zachte Merlot en een smaakvolle Cabernet Sauvignon. Wilt u het assortiment verder aanvullen met bijvoorbeeld lichte rosé in de zomer, dan kan dat uiteraard. Neem contact met ons op om te bespreken welke wijn bij uw evenement past. Alles is mogelijk!
 

Goed en koud bier

Bier drink je koud. Bij de grotere evenementen krijgt u een complete bar met voorzien van een tap. Heeft u een wat kleiner feest of weinig bierdrinkers? Dat lossen we op met mooie schalen op de bar, gevuld met crushed ijs en flesjes bier. Dat ziet er niet alleen leuk uit, het bier blijft ook ijs- en ijskoud. Optioneel leveren wij speciaal bier.

Weten welke bierbar past bij uw evenement? Wij denken graag met u mee.

Buitenlands gedestileerd

SHAKE IT verzorgt diverse catering concepten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een catering gericht op de diverse buitenlands gedestilleerde dranken. In overleg kunnen hierbij diverse, passende hapjes en tapas geserveerd worden. Vraag naar de mogelijkheden »

 

Hapjes

Naast bier/ wijn/ fris leveren wij ook hapjes. Van vertrouwde borrelhapjes tot luxe amuses, alles op maat gemaakt. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden »

Bier, fris en Wijn

Offerte: Bier, fris en Wijn (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.