Bier, fris en wijnbar huren op locatie

De complete bier, fris en wijnbar

Back to basic. Met bier, fris en wijn zit u vanaf borreltijd altijd goed. Dat betekent bier, cola (light), sinas, 7up, plat en bruisend water, jus d’orange, crandberrysap en mooie Franse wijnen. Wij leveren dé​ complete bier, fris en wijnbar.

Bij onze bars hebben wij desgewenst een team van barkeepers en hostessen paraat staan, dat kan helpen met het bedienen en serveren van de drankjes. Voor elke bar hebben we uiteraard passend glaswerk beschikbaar.

Vraag naar de mogelijkheden »

 

Goed en koud bier aan of op de bar

Bier drink je koud. Bij grotere feestjes krijgt u een complete bar met tap. Uit het fust dat aan de tap hangt komen ongeveer 200 lekker koude biertjes. Heeft u een wat kleiner feest of weinig bierdrinkers? Dat lossen we op met mooie schalen op de bar, gevuld met ijs en flesjes bier. Dat ziet er niet alleen mooi uit, het bier blijft ook ijs- en ijskoud.

Weten welke bierbar past bij uw evenement? Wij denken graag met u mee.

 
 
Bier, fris en Wijn
Bier, fris en Wijn

Echte Franse wijnen

Bij deze complete bier, fris en wijnbar schenken wij heerlijke Franse wijnen. Een witte, fruitige Sauvignon blanc en een Chardonnay met een zuurtje en een frisse afdronk. Onze rode wijnen zijn bijvoorbeeld een zachte Merlot en een smaakvolle Cabernet Sauvignon. Wilt u het assortiment verder aanvullen met bijvoorbeeld rosé, dan kan dat uiteraard. Neem contact met ons op om te bespreken welke wijn bij uw evenement past. 

Offerte: Bier, fris en Wijn (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.