Alcoholvrije cocktailbar huren op locatie

Alcoholvrije 0% cocktails - cocktailbar huren op locatie

Bent u op zoek naar een alcoholvrije 0% cocktailbar voor uw privefeest of bedrijfsborrel? Of wilt u een alcoholvrije 0% cocktailbar huren voor uw beurs of evenement? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een unieke alcoholvrije 0% cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft. U kunt onze alcoholvrije 0% cocktailbar huren op iedere gewenste locatie! Heeft u een minder ruim budget? Wij hebben voor ieder budget een passende alcoholvrije 0% cocktailbar op locatie! 

  • Alcoholvrije 0% cocktailbar op locatie
  • Voor elk budget
  • Op iedere locatie
  • Professionele cocktailshakers
  • Ultieme beleving!
Alcoholvrije cocktails

Onze alcoholvrije cocktail 0% impressie - vers - biologisch - dé beste dranken merken!

Alcoholvrije cocktails

Alcoholvrije cocktailbar 0%

Cocktailbar verhuur is onze passie en hier zijn wij trots op! Daarom zult u bij ons de allerbeste en leukste ervaringen beleven! Immers, met elke soort cocktailbar op locatie is het feest! Wij zijn vaste partner van tientallen evenementenbureaus en locatie, tevens werken wij heel nauw samen met dé beste dranken merken en schenken we de echte 'Perfect Serve cocktails' dit resulteert in de ultieme cocktailbeleving tijdens uw feest!
 

Vers, biologisch en dé beste sappen & siropen!

Wij vinden het belangrijk enkel verse biologische producten te gebruiken,  in combinatie met de beste premium sappen, siropen merken creëert SHAKE IT een ware beleving! Wij vinden het belangrijk u meer dan tevreden te maken!

Wilt u meer dan een alleen een alcoholvrije 0% cocktailbar inhuren, bijvoorbeeld een mobiele alcoholvrije 0% cocktailbar op locatie met personeel? Kijk dan eens op onze speciale cocktail catering pagina voor de mogelijkheden!

Diverse soorten mobiele cocktailbars 0%

Wij leveren onze alcoholvrije 0% cocktaibars op iedere gewenste locatie in heel Nederland. Voor iedere locatie hebben wij een passende geschikte mobiele  alcoholvrije 0% cocktailbar. Heeft u niet veel ruimte beschikbaar? Dan is onze Mini bar de perfecte oplossing! Heeft u een bepaald thema in gedachte? Dan is het wellicht leuk onze Houten/ white wash bar te huren, deze beschikt over 2 krijtborden om leuke teksten op te plaatsen. Heeft u een groot personeelsfeest? dan is onze Lounge bar serie dé ultieme eye-catcher!

Bekijk ons complete bar assortiment!
 

Gepersonaliseerd 0% Virgin cocktailmenu

Welke cocktail is uw favoriet? Wij voegen deze graag toe aan uw gepersonaliseerde 0% cocktailmenu! Wij kunnen een unieke signature cocktail voor uw evenement of feest creëren, gebaseerd op de naam of kleur(en) van uw thema feest/ huisstijl, logo van uw bedrijf/ bepaald thema. Deze cocktail kan als extra cocktail op uw feest/ evenement worden geserveerd.
Deze dienst bieden wij u kosteloos aan!
 

Voor welke type feesten zijn cocktails geschikt? 

Onze  alcoholvrije 0% cocktailbar concepten worden het vaakst ingehuurd op:

  • Personeelsfeesten (lees meer)
  • Privéfeesten zoals bruiloften (lees meer) en verjaardagen (lees meer)
  • Publieksevenementen en festivals (lees meer)
Alcoholvrije cocktails

Offerte: Alcoholvrije 0% cocktails (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze menukaartOntmoet ons team

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden bij SHAKE IT?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)88-600 55 80 of vul het onderstaande formulier in!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.