• Alcoholvrije cocktails

Alcoholvrije cocktailbar huren

Alcoholvrije cocktailbar huren

Bent u op zoek naar een alcoholvrije 0% cocktailbar voor uw privefeest of bedrijfsborrel? Of wilt u een alcoholvrije 0% cocktailbar huren voor uw beurs of evenement? SHAKE IT sluit perfect aan bij uw wensen en biedt verschillende mogelijkheden voor een unieke alcoholvrije 0% cocktailbar op locatie. Met onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft. U kunt onze alcoholvrije 0% cocktailbar huren op iedere gewenste locatie! 
 

Deze dienst is inclusief

  • Cocktailbar - naar keuze!
  • Professionele cocktailshaker
  • Cocktailmenu (gepersonaliseerd)
  • Alle benodigdheden: glaswerk, BIO rietjes, BIO servertjes, etc.
  • Dé beste premium siropen & vers fruit
  • Chique cocktailglazen
  • Te boeken op uw gewenste dag/ tijdstip

 

Alcoholvrije cocktails

Onze alcoholvrije cocktail 0% impressie - vers - biologisch - dé beste dranken merken!

Alcoholvrije cocktails

Alcoholvrije cocktailbar 0%

Cocktailbar verhuur is onze passie en hier zijn wij trots op! Daarom zult u bij ons de allerbeste en leukste ervaringen beleven! Immers, met elke soort cocktailbar op locatie is het feest! Wij zijn vaste partner van tientallen evenementenbureaus en locatie, tevens werken wij heel nauw samen met dé beste dranken merken en schenken we de echte 'Perfect Serve cocktails' dit resulteert in de ultieme cocktailbeleving tijdens uw feest!
 

Vers, biologisch en dé beste sappen & siropen!

Wij vinden het belangrijk enkel verse biologische producten te gebruiken,  in combinatie met de beste premium sappen, siropen merken creëert SHAKE IT een ware beleving! Wij vinden het belangrijk u meer dan tevreden te maken!

Wilt u meer dan een alleen een alcoholvrije 0% cocktailbar inhuren, bijvoorbeeld een mobiele alcoholvrije 0% cocktailbar op locatie met personeel? Kijk dan eens op onze speciale cocktail catering pagina voor de mogelijkheden!

Gepersonaliseerd 0% cocktailmenu

Welke cocktail is uw favoriet? Wij voegen deze graag toe aan uw gepersonaliseerde 0% cocktailmenu! Wij kunnen een unieke signature cocktail voor uw evenement of feest creëren, gebaseerd op de naam of kleur(en) van uw thema feest/ huisstijl, logo van uw bedrijf/ bepaald thema. Deze cocktail kan als extra cocktail op uw feest/ evenement worden geserveerd.
Deze dienst bieden wij u kosteloos aan!

Alcoholvrije cocktails

FAQ/ OFFERTE AANVRAGEN: ALCOHOLVRIJE COCKTAILS

Heb je vragen? Lees hier de meest gestelde vragen!

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.