• Barconcepten

Bekijk alle barconcepten

Smaakvolle barconcepten 

Welke smaak past bij uw evenement? Wij hebben barconcepten voor koffie, ijskoffie, smoothies, juices, cocktails (met of zonder alcohol), gin tonics, champagne, bier, fris en wijn. Kortom voor ierder evenement, personeelsfeest of beurs een passend aanbod, van 20 tot 5000 personen.
 

Dé beste producten!

Binnen onze verschillende barconcepten serveren wij naast de bar de beste premium merken, verse producten, biologisch fruit en verantwoorde koffie en thee. Elk barconcept is uit te breiden met persoonlijke branding. Ieder barconcept is maatwerk. 
 

''Biologisch, Fairtrade & de beste A-merken''

Barconcepten

Mobiele bars in de volgende thema’s: Chique, Robuust of Industrieel!

Barconcepten

Onze Lounge bar serie - compleet in huisstlijl van de klant!

Wat doen wij precies?

Wij zijn partner van tientallen evenementen bureaus en locaties in het gehele land, maar geregeld worden wij ook rechtstreeks benaderd door bedrijven die een personeelsfeest willen organiseren waar wij zorgen voor een totaal-beleving.
 

Maak het spraakmakend!

Om een bedrijfsfeest, beurs of een privefeest te organiseren waar over wordt nagepraat, is maar één ding nodig; lef. Stap uit je comfortzone, neem creatieve specialisten in de arm en durf het personeelsevent te benaderen als een communicatie- of ‘intern marketing’ moment. Treed buiten de gebaande paden. Wij ontzorgen u hierin van A tot Z!
 

Barconcepten op maat

Als u gebruik maakt van één van onze barconcepten, dan krijgt u de huur van de bar er gratis bij.​ Wij bieden barconcepten op maat. Grootte, smaak, aankleding, met of zonder personeel, zeg het maar. Er is heel veel mogelijk.

OFFERTE: CATERING CONCEPTEN (NL/ BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.