• Minibar (trolly/ bar)

Minibar huren

De Minibar, Flexibel & Aanwezig

Deze kleine bar, van 70 centimeter breed, is ideaal voor kleine ruimtes óf om mee door een zaal te rijden. Hoe leuk is dat, dat de bezoekers niet naar u hoeven te komen, maar u zelf naar de bezoekers komt! De Minibar is namelijk mobiel. En dat maakt u super zichtbaar. De houten bar is white wash en afgewerkt met metaal. Te huur met of zonder personeel.
 

De kenmerken van de Minibar

  • Lengte: 0.70 x 0.70 meter
  • Breedte: 0.70 meter
  • Look: White wash & metal
  • Met krijtbord en frame voor branding
  • Inclusief: LED-verlichting
  • Compact en makkelijk plaatsbaar
  • Zowel los als met personeel te huur


Mocht u toch een andere look zoeken, dan hebben we ook andere bars beschikbaar. Zoals onze Bamboebar, Houten bar of Single Loungebar. Wilt u het groot aanpakken? Kies dan voor de Loungebar Serie!

Minibar
Minibar

Hout look met meerdere smaken

De Houten mini bar is geschikt voor meerdere barconcepten


Bij deze concepten krijgt u de bar, de apparatuur, de ingrediënten en personeel. Heeft u aanvullende evenementen materialen nodig? Of heeft u andere specifieke wensen? Dat is uiteraard bespreekbaar. Neem contact met ons op!


Bedrijfsbranding op de Minibar

Laat zien dat u er bent! Pas de LED-verlichting van de Minibar aan in de kleuren van uw huisstijl. Plaats uw logo in het frame of op het krijtbord boven en aan de bar. Breid de aankleding uit met een banner of menukaart. Of vertel ons wat u nog meer in gedachte heeft.

Maak vooral gebruik van ons team van ontwerpers, dat kan helpen met het vormgeven van allerlei uitingen.

Vraag naar de vele mogelijkheden >>

 

Minibar, voor alle barconcepten

Met deze bar kunt u echt alles serveren. Zoals onze heerlijke en verantwoorde koffie en thee. Of ook lekker: ijskoffie. Vitamineboost geven aan uw bezoekers? Onze juices en smoothies worden gemaakt met verse en biologische producten. Net zoals de cocktails, die we zowel met als zonder alcohol kunnen maken. Maar de Minibar leent zich ook voor champagne of bier, wijn en fris. We zeiden het al, deze bar is echt heel flexibel…
 

Type gelegenheden

Evenementen materialen


Wilt u compleet ontzorgd worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Minibar

Offerte: Minibar (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.