• Houten bar

Houtenbar huren

Ideaal om te personaliseren!

De Houten bar heeft een gezellige, uitnodigende uitstraling. Daardoor past deze bar op tal van events. Niet alleen qua look trouwens, ook qua formaat.
 

De kenmerken van de Houtenbar

  • Lengte: 1.70 meter
  • Breedte: 0.70 meter
  • Look: White Wash & Metal
  • Met borden en frame voor 'branding'
  • Inclusief: LED-verlichting
  • Compact en makkelijk plaatsbaar
  • Zowel los als met personeel te huur
     

Mocht u toch een andere look zoeken, dan hebben we ook andere bars beschikbaar. Zoals onze Minibar, Bamboebar of Single Loungebar. Wilt u het groot aanpakken? Kies dan voor de Loungebar Serie!

Houten bar
Houten bar

Hout look met meerdere smaken

De Houten bar is geschikt voor meerdere barconcepten


Bij deze concepten krijgt u de bar, de apparatuur, de ingrediënten en personeel. Heeft u aanvullend materiaal nodig? Of heeft u andere specifieke wensen? Dat is uiteraard bespreekbaar. Neem contact met ons op! 

Houten bar huren met branding

Met onze Houten bar kunt u op allerlei manieren laten zien dat u er bent. De bars hebben een frontbord/ boven bord waar door middel van stickers uw persoonlijk boodschap of logo op kunt plaatsen. Tevens kan uw logo en/of persoonlijke boodschap ook worden geprint op de menukaart om er op deze manier een persoonlijke twist aan te kunnen geven. Tevens kan de LED-verlichting van de bar de kleur(en) krijgen van uw huisstijl.
 

Type gelegenheden

Evenementen materialen


​Wilt u compleet ontzorgd worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Houten bar

Offerte: Houten bar (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.