• Bamboebar

Bamboebar huren

Een tropisch tintje op elke locatie

Klein maar fijn, dat is onze Bamboebar. Deze tropische verrassing is 70 centimeter breed en daardoor heel geschikt voor kleine ruimtes óf om mee door een zaal te rijden. De Bamboebar is namelijk mobiel. De voorkant van de bar is van bamboe, de binnenkant van RVS. U kunt, net als onze andere bars, deze bar huren met of zonder personeel.

De Bamboebar heeft een gezellige, uitnodigende uitstraling. Daardoor past deze bar op tal van events. Niet alleen qua look trouwens, ook qua formaat.
 

De kenmerken van de Bamboebar

  • Lengte: 1.70 meter
  • Breedte: 0.70 meter
  • Look: Bamboe/ Tropisch
  • Inclusief: LED-verlichting
  • Compact en makkelijk plaatsbaar
  • Zowel los als met personeel te huur
Bamboebar
Bamboebar

Bar voor verschillende smaken

Bij bamboe denkt u waarschijnlijk meteen aan tropisch fruit en dus aan cocktails en smoothies. Maar met deze bar is nog veel meer lekkers te serveren. Wat dacht u van:


De bamboe-look is goed te combineren met tal van smaken. Liever een strakke look? Bekijk dan onze Single Loungebar of de Minibar.of de Minibar.of de Minibar.

Bedrijfsbranding op de Bamboebar

Laat zien dat de Bamboebar er namens uw bedrijf staat. Pas de LED-verlichting aan in de kleuren van uw huisstijl. Breid de aankleding uit met een banner of menukaart. Maak gebruik van ons team van ontwerpers, zij kunnen u helpen met het vormgeven van allerlei uitingen.
 

Type gelegenheden

Evenementen materialen


​Wilt u compleet ontzorgd worden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Bamboebar

Offerte: Bamboebar (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

FAQ pagina - lees meer

Bent u enthousiast geworden?
Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of bel ons!

Vraag direct een GRATIS offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.